R.Sarkis

Back to Resdential Projects >>

Reception Area - Open garage view

Reception Entrance area

Reception Area

Reception Area

Reception Area

Reception Area

Reception Area

Reception Area

Master Bedroom

Master Bedroom

Master Bedroom

Master Bedroom

Boy bedroom

Boy bedroom

Boy bedroom

Relaxing Indoor Basement living

Basement Floor- Living area

Indoor Basement Pool

Basement Floor- Living area

Basement Floor- Living area

Basement Floor- Living area

Basement Floor- Living area

Basement Floor- Living area


Paradise Compound

Warm colors and natural tones fall in line together, making up a mutual symbiosis for a client wishing to settle down in a residence, defined by elegance and sophistication. Minimalistic in its approach, the setup balances color with the space, not only setting the scene for a stylish way of living but also space-efficient in its division of different functional zones. The residence is fit with all the modern amenities its inhabitants would need to lead an active, healthy lifestyle with facilities to entertain visitors, catering to an active social life.

‚ÄčLocation: New cairo , Egypt
Floor’s no.: 3 floors
Total area: 1500 m2
Design Style: Contemporary


© 2014 ENCORE CONSTRUCTION & FINISHES - All Rights Reserved